Werkgever

Is uw organisatie goed bereikbaar voor medewerkers en relaties? Of hebben zij geregeld last van files? U kunt daar zelf iets aan doen. Ga3punt0.nl helpt u daarbij. Het is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en de plek om u te laten inspireren. We bieden allerlei mogelijkheden waarmee uw werknemers direct aan de slag kunnen gaan. Ga nu 3.0!

 

Gaat u ook 3.0?

De werkgevers die partner zijn van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland dragen actief bij aan een beter bereikbare en leefbare regio. Dat kan bijvoorbeeld door flexibele werktijden te hanteren, door medewerkers anders te laten werken. Of door werknemers te stimuleren naar het werk te komen met de fiets, E-bike of het OV. Dat helpt allemaal! De werkgevers doen dat gezamenlijk, maar ieder op hun eigen manier, die past in hun mogelijkheden. Sluit u zich bij hen aan? 

Beleef slim werken en reizen in de wereld van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland: bekijk hier onze virual reality films. Of lees meer over onze lopende acties voor werkgevers:

Wat levert dat op?

Een beter bereikbare stad en omgeving is goed voor het milieu, maar het is ook goed voor de economie en voor u als werkgever. Het levert u veel op: hogere medewerkerstevredenheid, hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en betere bereikbaarheid voor uw leveranciers en voor uw klanten. Wilt u een aantrekkelijke werkgever zijn? Bent u al actief met het Nieuwe Werken? Wilt u CO2-uitstoot en kosten reduceren? Efficiënter werken? Bereikbaar Haaglanden en Rijnland kan u helpen.

Partner worden van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland?

Op ga3punt0.nl ziet u in één oogopslag aan welke acties u of uw werknemers kunnen meedoen. Aan de acties kan iedereen deelnemen. Maar u kunt ook een nóg actievere rol vervullen. Door partner te worden van Bereikbaar Haaglanden, net als ruim 70 andere werkgevers in de regio Haaglanden en Rijnland!
Wilt u partner worden of wilt u meer informatie over Bereikbaar Haaglanden en Rijnland? Neem dan contact op via het secretariaat van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland.

Neem contact op