Science Park Zuid beweegt

Switch to English

We merken allemaal dat het goed gaat met het Science Park Zuid. Er komen steeds meer organisaties met meer medewerkers en bezoekers en dat leidt steeds vaker ook tot verkeersknelpunten.
Het Science Park Zuid in Delft wil graag goed bereikbaar zijn en blijven. Dit vraagt om slimme en duurzame mobiliteit. We bieden daarom de mogelijkheid om met allerlei soorten vervoer naar het werk te komen. Er zijn deelfietsen, een carpoolapp, gebundelde, actuele en lokale verkeersinformatie en de mogelijkheid om elektrische fietsen uit te proberen in het woon-werkverkeer. Kortom: voor elk wat wils!
Kies wat bij jou past, zodat ook jij minder vaak in de file staat: Het Science Park Zuid beweegt!

Meedoen?

In het rechter menu vind je de verschillende opties die we je bieden voor slim vervoer. Ga aan de slag en probeer slim en duurzaam vervoer uit.

Winactie

We zijn heel benieuwd naar je ervaringen. Schrijf je in als deelnemer en laat ons weten wat je hebt mee gemaakt en of je door gaat met anders reizen. We sturen de deelnemers een paar korte vragen en om je te belonen maak maak je kans om een fitbit te winnen. Een digitale stappenteller met allerlei opties om jou te vertellen hoe goed je bezig bent. 

We trekken elke maand een winnaar. Dus doe mee.

Ja, ik doe mee!