4 - Fietsen om te delen

Vanaf maart 2018 zijn er in Delft deelfietsen van Mobike. Ze staan op verschillende plaatsen op het Science Park Zuid en bij de twee Delftse treinstations, maar je kunt ze ook op andere plekken in Delft tegenkomen. Deze opvallende fietsen met oranje wielen pak je als je vervoer wilt van of naar het station of bijvoorbeeld als je naar een klant dichtbij wilt. Het zijn niet zomaar fietsen maar, zoals je kunt verwachten op het Science Park Zuid, innovatieve, slimme fietsen. Zo heb je geen sleutel nodig maar open je de fiets met je smartphone. Superleuk en ook nog eens gemakkelijk!

Download de app

Om gebruik te kunnen maken van de fietsen van Mobike heb je de app nodig. Download de Mobike app in:

Download Mobike in de Apple App Store Download Mobike in de Google Play Store

Het gebruik van de Mobike fietsen is betaald: € 1,00 per rit (circa 20 minuten). Daarnaast zijn er abonnementen mogelijk voor respectievelijk een maand of een jaar onbeperkt gebruik. Tarieven kunnen variëren. Check de site van Mobike voor de actuele tarieven.
Je opent de fiets door de QR-code te scannen met de scanner in de app.

Je sluit de fiets af door in de app de rit af te sluiten. Je rit kan je overal in de stad beginnen en eindigen. De fietsen kun je parkeren op plekken waar dat ook voor andere fietsen is toegestaan.
In de app kan je zien waar fietsen staan. Je kunt een fiets 15 minuten van te voren reserveren.