Winnaars

'Leuk om zelf eens een Fitbit te testen'

Elze de Groot, van Nictiz, is de vijfde en laatste winnaar van de Hoe-spits-ben-jij quiz. Hiermee heeft ze de Fitbit Flex 2 gewonnen. Elze geeft aan dat de Fitbit een van de dingen is die zij ook testen met e-health producten. "Leuk om er nu ook zelf een uit te proberen." Bij Nictiz fietsen veel medewerkers naar het werk, waaronder ook Elze. Een mooie winnaar van de quiz.


Leuk om kennis over woon-werk verkeer te testen'

De vierde winnaar van de Hoe-spits-ben-jij-Quiz is Marcel Kemper van AT&T. Met een grote glimlach nam hij de prijs in ontvangst, evenals de felicitaties van HR Country Manager Vincent den Hertog. Marcel is een fanatiek fietser en vond het leuk om zijn kennis over woon-werk verkeer te testen met de quiz. Dat hij daarmee een Waka Waka Solar Powerbank won, is helemaal mooi meegenomen. Met deze oplader op zonne-energie kan hij voortaan ook onderweg zijn telefoon opladen.


'Een pittige maar interessante quiz'

Elizabeth Karsdorp van Gemeente Pijnacker-Nootdorp is de derde gelukkige winnaar van de Hoe-spits-ben-jij-Quiz. Zij kreeg een Fitbit Flex uitgereikt door Piet Melzer, wethouder van Gemeente Pijnacker-Nootdorp en ambassadeur van Bereikbaar Haaglanden. Elizabeth was blij verrast met het winnen van de quiz en had het niet zien aankomen. "De quiz was erg interessant, maar toch ook vrij pittig." Zelfs wethouder Melzer moest af en toe even nadenken over sommige vragen. 

‘Goed te weten hoe je slim kan reizen'

VOA officemanager Petra Burgmeijer is de tweede winnaar van de Hoe-spits-ben-jij-Quiz. Petra vindt het belangrijk om ‘goed te weten hoe je slim kan reizen’ en heeft daarom aan de quiz meegedaan. Ondernemingsvereniging VOA stimuleert de bewustwording onder haar leden qua verantwoordelijkheid en mogelijke keuzes op het gebied van (vervoer) mobiliteit. Daarom is VOA convenantpartner van Bereikbaar Haaglanden (Rijnland). Op de foto is te zien hoe Mobiliteitsmanager Rijnland Jan Breugem de prijs uitreikt aan een zichtbaar enthousiaste Petra en onder de goedkeurende blik van VOA penningmeester Gerard van der Klaauw.

Bewust bezig met slim reizen’

Corina Rensen van HTM is de eerste winnaar van de Hoe-spits-ben-jij-Quiz. Zij won een Fitbit Flex, waarmee ze voortaan al haar activiteiten kan meten. En dat komt goed uit, want beweging vindt Corina belangrijk. ‘Ik maak altijd een bewuste keuze voor mijn vervoer. Ik laat me daarin ook leiden door het weer. Als het regent ga ik met de auto en de tram, maar met mooi weer zit ik op de fiets. Dan heb ik gelijk mijn beweging gehad.’ HTM vindt het heel mooi dat Corina deze prijs nu wint, omdat zij niet alleen in haar werk maar ook privé probeert om slimme keuzes te maken over mobiliteit.