De Probeerpas

Ga jij het merendeel van de week met de auto naar je werk? Sta je open om iets nieuws te proberen? Ga dan een met het ov! Met de actie ‘#probeerheteens’ reis je met de Probeerpas 2 x 4 weken lang kosteloos met het ov.

De Probeerpas actie 

Onze ov Probeeractie stopt. Tot en met 26 november kun je nog een Probeerpas aanvragen en 3 december is de laatste startdatum.

Het afgelopen jaar hebben ruim 2.000 mensen het aangedurfd om met de Probeerpas in het openbaar vervoer te stappen. Daarmee is het de grootste ov Probeeractie in Nederland.

Heel hartelijk dank aan al die mensen en werkgevers die de stap hebben gezet naar het openbaar vervoer.

Nu al krijgen we regelmatig de vraag of we deze actie niet kunnen doorzetten in 2019. Samen met onze opdrachtgevers zijn we serieus aan het onderzoeken of de actie een vervolg kan krijgen in 2019.

Dus heeft u als werkgever interesse in een nieuwe openbaar vervoer pas actie? Neem dan in ieder geval contact met ons op via https://probeerpas.nl/contact/ zodat we uw interesse kunnen vastleggen.

Groeten,
Team Bereikbaar Haaglanden-Rijnland

 

Wat is de Probeerpas?

Met de Probeerpas reizen werknemers tot 2 x 4 weken kosteloos met het ov tussen de woon-werklocatie. Deelnemers ontvangen een naamloze ov-chipkaart waarmee ze de voordelen van het reizen met het ov ervaren. Na 4 weken tevreden met het reizen? Dan kan er nog 4 weken met de ov-chipkaart gereisd worden. Tijdens die tweede periode worden de mogelijkheden besproken om met het ov te blijven reizen. 

Contact

Kijk voor de deelnamevoorwaarden en veelgestelde vragen ​op www.probeerpas.nl