De Probeerpas

Ga jij het merendeel van de week met de auto naar je werk? Sta je open om iets nieuws te proberen? Ga dan een met het ov! Met de actie #probeerheteens reis je met de Probeerpas 2 x 4 weken lang kosteloos met het ov.

De Probeerpas actie 

Het afgelopen jaar hebben ruim 2.000 mensen het aangedurfd om met de Probeerpas in het openbaar vervoer te stappen. Daarmee is het de grootste ov Probeeractie in Nederland.

Genoeg reden om gezien het succes de ov-actie een herstart te geven en dat gaat dan ook per 1 maart ook gebeuren!

Dus heeft u als werkgever interesse in een nieuwe openbaar vervoer pas actie en bent u convenantpartner van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland? Neem dan in ieder geval contact met ons op via probeerpas.nl/contact zodat we uw interesse kunnen vastleggen.

Nog geen convenantpartner kijk dan hier bereikbaarhaaglanden.nl voor meer informatie of neem contact op met mobiliteitsmakelaar@vno-ncwwest.nl

Groeten,
Team Bereikbaar Haaglanden en Rijnland

 

Wat is de Probeerpas?

Met de Probeerpas reizen werknemers tot 2 x 4 weken kosteloos met het ov tussen de woon-werklocatie. Deelnemers ontvangen een naamloze ov-chipkaart waarmee ze de voordelen van het reizen met het ov ervaren. Na 4 weken tevreden met het reizen? Dan kan er nog 4 weken met de ov-chipkaart gereisd worden. Tijdens die tweede periode worden de mogelijkheden besproken om met het ov te blijven reizen. 

Contact

Kijk voor de deelnamevoorwaarden en veelgestelde vragen ​op www.probeerpas.nl