Check je fietsbeleid

U wilt als werkgever meegaan met de tijd. U vindt het belangrijk dat je medewerkers gezond zijn en blijven. Ook beseft u dat u als werkgever een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebt op het gebied van mobiliteit en milieu. Fietsen naar het werk past daarbij.

Een slimmer fietsbeleid

Ook in uw organisatie zijn er vast medewerkers die elke dag met de auto naar het werk komen, maar genoeg hebben van de drukte op de weg. Die best 1 of 2 keer per week anders willen reizen. De fiets of de E-bike zijn voor veel mensen prima alternatieven. Want bij een gemiddelde Nederlandse werkgever woont een kwart van het personeel op fietsbare afstand en nog eens een vijfde op afstanden die met de e-bike goed te overbruggen zijn. Beter voor het humeur, het milieu en beter voor de gezondheid.

Doe mee!

Elke werkgever in de regio Rijnland en Haaglanden met meer dan 15 medewerkers helpen we graag om het fietsbeleid te checken. We checken de voorzieningen, vergoedingen en regelingen op het gebied van fietsen naar het werk. We beantwoorden alle vragen op dat gebied. We bepalen het fietspotentieel en helpen om het fietsbeleid weer helemaal up-to-date te maken.

Slimme acties

Is uw fietsbeleid gecheckt door Bereikbaar Haaglanden en wilt u aan de slag? Dan hebben we drie slimme acties in de aanbieding!

  • Zet een E-bikepool in
  • Haal je fiets uit de schuur!

De acties kunnen tegelijk of na elkaar worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk één van de drie te kiezen. Voorwaarde is wel dat de organisatie convenantpartner is of wordt van Bereikbaar Haaglanden en de check op het beleid heeft uitgevoerd.

Meer weten?

Neem nu contact op met onze fietspromotor via fiets@bereikbaarhaaglanden.nl.