Beatrixkwartier loopt door!

Tijdens de spits loopt het autoverkeer in het Beatrixkwartier vast. Gelukkig is daar iets aan te doen! Er liggen twee treinstations in de buurt: Den Haag Centraal én station Laan van NOI. Vanaf beide stations is het Beatrixkwartier lopend uitstekend bereikbaar. Je moet alleen de slimste route kennen. En die hebben we nu voor je uitgestippeld. Ga jij dit jaar nog van of naar het Beatrixkwartier lopen dan maak je ook kans op een Fitbit of een Solar Powerbank!

Looproute Beatrixkwartier

Doe mee en win!

Voor alle slimme voetgangers hebben we een aantrekkelijke actie: loop van of naar het Beatrixkwartier in plaats van een spitsrit met de auto of het stadsvervoer, dan maak je kans op een leuke prijs! Je mag zelf kiezen of je een Fitbit of een Solar Powerbank wilt winnen. Natuurlijk moet je wel kunnen aantonen dat je ook echt gelopen hebt, maar dat is eenvoudig. Er zijn allerlei mogelijkheden om je stappen te registreren. Denk aan:

  • je eigen stappenteller
  • een app op je telefoon
  • je smartwatch of sporthorloge

Je mag je eigen methode kiezen, maar het moet wel controleerbaar zijn. Als je wint, vragen we je om te bewijzen dat je ook echt hebt gelopen.

Vermindering van de file- en parkeerdrukte in het Beatrixkwartier lukt alleen als we allemaal (al is het maar af en toe) de auto laten staan. Met de trein en te voet is het gebied namelijk uitstekend bereikbaar. Bovendien is dat een comfortabele manier van reizen, het is goed voor je conditie én je hoeft niet meer op zoek naar een parkeerplek!

Werk of woon jij in het Beatrixkwartier? Dan vragen we je minimaal 3x te lopen in de actieperiode. Ook als bezoeker kun je meedoen aan onze actie. Je loopt dan minimaal 1x van of naar het Beatrixkwartier.

Doe mee!

De slimste looproute

Dus wil je wel met de trein, maar zie je ertegenop om over te stappen op tram of bus? Gebruik dan onze slimme looproutekaart en doe mee met de actie! Dankzij de kaart kun je niet verdwalen, ook omdat we langs de looproute wegwijsborden hebben geplaatst. Zo vind je zelfs op de slaperigste ochtend gemakkelijk de weg!

Download de looproutekaart

Green Business Club