Autodelen in het Beatrixkwartier

Ga je op de fiets of met het openbaar vervoer naar je werk? Daar zijn we blij mee! Maar we snappen ook dat het soms handig is als je overdag tóch een auto tot je beschikking hebt. Omdat je bijvoorbeeld een afspraak buiten de deur hebt. Een zakelijke deelauto is dan ideaal.In het Beatrixkwartier gaan vijf bedrijven nog een stapje verder: daar hebben ze ‘de deelauto 3.0’. Samen delen CB&I, MN, Nationale Nederlanden, PostNL en WTC The Hague een aantal zakelijke auto’s. In de pilotfase zijn zes auto’s beschikbaar, waaronder twee BMW i3 en twee Mercedes Smart ForFour Electric Drive. Bijzonder is dat de auto’s door de samenwerking met Juuve met de smartphone te reserveren, te openen en te starten zijn. Dus geen gedoe meer met het ophalen van sleutels bij collega’s of de receptie. 


Zo kun je overdag toch als het moet met de auto én wordt de bedrijfsauto volop benut. Zo is zakelijk autodelen een mooie stap op weg naar de deeleconomie! Dit project is een initiatief van de Green Business Club Beatrixkwartier (GBCB) en wordt ondersteund door Bereikbaar Haaglanden.
Werk jij bij een van de vijf bedrijven die hierboven staan? Bekijk hier wat de voorwaarden zijn en hoe je een auto reserveert.