Uit de auto op de E-bike!

Ga je nu met de auto naar het werk? Sta je vaak in de file? Ben je de vertragingen en het wachten beu? Probeer dan eens een E-bike uit en ervaar hoe het is om op zo’n snelle fiets naar je werk te gaan. De voordelen van een E-bike: geen files (maar wel een betrouwbare reistijd), altijd het gevoel dat je wind mee hebt en altijd een parkeerplaats! En niet te vergeten: je wordt er fitter van. Wist je dat je ook minder vaak ziek bent als je met de fiets naar je werk gaat? 

Beter bereikbare regio

Als we met z’n allen de auto laten staan – al is het maar 2 keer per week – zou onze regio er heel anders uitzien. Beter bereikbaar, een betere doorstroming én minder luchtvervuiling. En dat is fijn voor iedereen.

Uitproberen e-bike een succes

Vanaf half april organiseerde Bereikbaar Haaglanden samen met veertien fietshandelaren in Haaglanden en Rijnland een actie  waarbij reizigers een week lang een e-bike konden uitproberen. In totaal deden 270 reizigers mee aan deze actie. Ook werden er e-bikes beschikbaar gesteld aan bedrijven. Hieraan deden veertien werkgevers uit Haaglanden en Rijnland aan mee (o.a. MS, Zorg & Zekerheid, het Hagaziekenhuis, World Forum en Deltares). Samen maakten zij gebruik van 230 fietsen. En daar zijn we blij mee! 

Actie is gaat door in 2018

De actie wordt gecontinueerd in de eerste helft van 2018!

Download de flyer