Fietsen voor het goede doel

Ga jij voor het eerst proberen om fietsend naar je werk te gaan? Of fiets je altijd al naar het werk? Fiets dan mee voor het goede doel! Met de actie ‘Op de fiets werkt 3x beter’ sparen we samen voor een goed doel. Dit jaar voor de 21e keer!

Goed doel

Fietsen is niet alleen gezond, slim en duurzaam, maar bovendien lever je met elke kilometer een bijdrage. Dit jaar fietsen we voor een nieuwe fietsriksja voor het project FietsenAlleJaren.nl. Hiermee worden mensen die minder mobiel zijn en zelf niet meer kunnen fietsen, opgehaald in een fietsriksja. Zo genieten ze weer van buiten zijn!

Meedoen?

Om mee te doen aan de actie, download je de app ‘Toury Fietsgame’. Het kost je verder niets! Met de app zie je ook hoeveel calorieën je verbrandt, hoeveel kilometer je fietst en hoe je het ervan afbrengt in vergelijking met anderen. Je kunt dus de competitie aangaan met je collega’s!

Voor wie?

De actie is bedoeld voor werknemers in de regio Haaglanden (Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Rijswijk) of Rijnland (Leiden, Alphen aan den Rijn en omgeving). Zo stimuleren we iedereen om vaker op de fiets naar het werk te gaan. Want op de fiets werkt 3x beter: lekker duurzaam, lekker fit en geen files!

Hoe werkt het?

  • Download de app ‘Toury Fietsgame’ bij Google Play of de Apple App Store (niet geschikt voor Windows telefoons)
  • Kies voor 'registreren' en vul je gegevens in
  • Klik na registratie in het beginscherm van Toury linksboven op 'projects'
  • Kies voor het project ‘Op de fiets werkt 3x beter’ en meld je aan
  • Zet de app aan als je gaat fietsen
  • Met elke kilometer die je fietst, komt de fietsriksja dichterbij!

stappenplan app

Per e-mail

Je kunt vanaf nu ook handmatig je fietskilometers opgeven. Er is een speciaal e-mailadres geopend waar je je gefietste kilometers kunt opgeven: fietskilometers@toury.nl. Toury telt dan jouw fietskilometers op bij het totaal. Iedere twee weken geven zij de tussenstand door en herinneren zij je om weer nieuwe fietskilometers op te sturen.

Fiets jij ook mee?