De Probeerpas

Ga jij het merendeel van de week met de auto naar je werk? Sta je open om iets nieuws te proberen? Ga dan een met het ov! Met de actie ‘#probeerheteens’ reis je met de Probeerpas 2 x 4 weken lang kosteloos met het ov.


Wat is de Probeerpas?

Met de Probeerpas reizen werknemers tot 2 x 4 weken kosteloos met het ov tussen de woon-werklocatie. Deelnemers ontvangen een naamloze ov-chipkaart waarmee ze de voordelen van het reizen met het ov ervaren. Na 4 weken tevreden met het reizen? Dan kan er nog 4 weken met de ov-chipkaart gereisd worden. Tijdens die tweede periode worden de mogelijkheden besproken om met het ov te blijven reizen. 

 

Aanmelden

Met de Probeerpas reizen werknemers tot 2 x 4 weken kosteloos met het ov tussen de woon-werklocatie. Deelnemers ontvangen een naamloze ov-chipkaart waarmee ze de voordelen van het reizen met het ov ervaren. Na 4 weken tevreden met het reizen? Dan kan er nog een maand met de ov-chipkaart gereisd worden. Tijdens die tweede periode worden de mogelijkheden besproken om met het ov te blijven reizen.

Contact

Kijk voor de deelnamevoorwaarden en veelgestelde vragen ​op www.probeerpas.nl